Wszystko na temat gier Pociągi Dzikiego Zachodu , Social City
Gość
Pociąg pojedzie o 60% szybciej, ale musisz zapłacić te 100monet za lepszy czas, nie kupuj nic lepszego przynajmniej do Garratów, jak nie do Mikado, trzymaj się Fitchów, są tanie w eksploatacji.
Użytkownik
ale tyle samo kasy bede miał?
Gość
Tak, kasy dostaniesz tyle samo, aczkolwiek twój CZYSTY zysk zmaleje o te 100 lub 50 monet w zależności jaką prędkość wybierasz, bo jakby nie było to co dopłacasz masz mniej, ale ja już daję w Bekshirach +60% za 1500monet i też żyję, ale mówimy o innych zyskach
Użytkownik
Ok ale ponawiam prośbe może mi ktoś powiedzieć od którego poziomu jakie miasto jest nowe?
a jak na 15 lvlu dużo kasy zarabiać?zna może kotś jakieś kody???
Ostatnio edytowany przez przemucha11 (2010-12-20 18:19:16)
Gość
Witam
Dziś nad ranem zniknęło mi nagle 500 000 z konta .Co z tym fantem zrobić?Dojechały pociągi na 42 levelu tzn wróciły i nic nie przywiozły pomimo komunikatów że wróciły z kasa.Zdarzyło się komuś coś podobnego?
aristo napisał:
Witam
Dziś nad ranem zniknęło mi nagle 500 000 z konta .Co z tym fantem zrobić?Dojechały pociągi na 42 levelu tzn wróciły i nic nie przywiozły pomimo komunikatów że wróciły z kasa.Zdarzyło się komuś coś podobnego?
Nie wiem czy da się coś z tym zrobić ale miałem coś takiego że wydałem prawie całą kasę wylogowałem się zalogowałem ponownie i na koncie się pojawiło kilka set tysięcy po jakimś czasie ta kasa co została dodana zniknęła coś takiego miałem kilka razy
Gość
mam pytanie co można zrobić jak trafiłem do więzienia na 3h?
Czy nie mogę tylko okradać czy nie mogę również wysyłać pociągów?
Gość
Witam,
Mam 20 lvl, wysyłam pociągi na Brownfield, ta trasa jest opłacalna używam furleyów.
No i od którego lvl pojawi się jakieś nowe miasto tzn karta z nowymi trasami ?
Pozdrawiam
Nowy użytkownik
dzisiaj wykupiłem miasto "Sherman" za 30 kryształków oddalone tylko o 40km od mojego (Eldorado) i wysłałem tam Marshala który zarobił tylko 40 $ i 40 doświadczenia choć jechał niecałą godzinę, to ja się pytam dlaczego to miasto jest za aż 30 kryształków skoro nawet pociąg z 6 wagonami zarobi (czysty zysk) jedynie 120$? Rozumiem miasta oddalone o 1500km i 2000km zę są opłacalne w pózniejszym czasie na wyższych levelach ale takie miasto za 30 kryształków to chyba lekki kant albo wkradł się błąd może do mojej gry?
Co o tym sądzicie?
Gość
pax86 napisał:
aristo napisał:
Witam
Dziś nad ranem zniknęło mi nagle 500 000 z konta .Co z tym fantem zrobić?Dojechały pociągi na 42 levelu tzn wróciły i nic nie przywiozły pomimo komunikatów że wróciły z kasa.Zdarzyło się komuś coś podobnego?Nie wiem czy da się coś z tym zrobić ale miałem coś takiego że wydałem prawie całą kasę wylogowałem się zalogowałem ponownie i na koncie się pojawiło kilka set tysięcy po jakimś czasie ta kasa co została dodana zniknęła coś takiego miałem kilka razy
mnie za kradziez pociagu pociagneło raz 18.000
a zgneło 2 razy po 100 000 i nie ma bylo gdzie zglosic.
xxx napisał:
pax86 napisał:
aristo napisał:
Witam
Dziś nad ranem zniknęło mi nagle 500 000 z konta .Co z tym fantem zrobić?Dojechały pociągi na 42 levelu tzn wróciły i nic nie przywiozły pomimo komunikatów że wróciły z kasa.Zdarzyło się komuś coś podobnego?Nie wiem czy da się coś z tym zrobić ale miałem coś takiego że wydałem prawie całą kasę wylogowałem się zalogowałem ponownie i na koncie się pojawiło kilka set tysięcy po jakimś czasie ta kasa co została dodana zniknęła coś takiego miałem kilka razy
mnie za kradziez pociagu pociagneło raz 18.000
a zgneło 2 razy po 100 000 i nie ma bylo gdzie zglosic.
"Niestety istnieje taki bug z kontom w grze, teraz nasi programisty sprawdzą od czego jego pojawienie zależy. Przepraszamy za niedogodnosci."
Tak tu napisała Maria Gluhova z nk, opiekuję się min. grą Pociągi: http://nk.pl/grupy/52564/forum/3?page=2
Nie, trzeci i czwarty poziom każdego budynku za kryształki również kosztuję 30 kryształków