Wszystko na temat gier Pociągi Dzikiego Zachodu , Social City
Gość
czy oprócz eldorado jest jeszcze jakies premiowany zbiór miast? bo te nie są tak opłacalne jak być powinny z tego co widzę. Jakie wg was jest najlepiej oplacalne miasto na 35 lvl zarówno z eldorado jak i zwykłych
Gość
Co to są złote karty i zwykłe karty ?????
@Elatek: Kryształy można zdobyć tylko w wyłącznie za Eurogąbki nie ma ich za darmo w tej grze. Możesz okradać i zostać okradziona - sprawiedliwe. Na tym, że zatrudniasz znajomych jako menedżerów nic nie płacisz tylko zwiększa Ci się dochód z budynku o 30%, a on za to dostaję o 10$ i 10 Doświadczenia więcej przy każdym zalogowaniu Zwykłe karty to Mapki z trasami za złoto, a Złote karty to Mapki z trasami za kryształy
@gosciu1: Będę mógł Ci to powiedzieć wieczorem po 20:00, chyba, że wcześniej wrzucisz Screena tych mapek
Gość
clarc napisał:
recepta a sukces to szybko wymienić słabe pociągi na "furley'e"(nazwa pociągu). Powiększyć zajezdnię do poziomu III i na razie starczy. Teraz kase zbieraj i kupuj budynki. Ja tym sposobem jestem na lvl22 i mam 32180. Kto mnie pobije na tym etapie?
denerwuja mnie pociagi popsute ,dzis zepsulo sie 60%pociagów.a koszt naprawy pociagu zakupionego za 120,000 az 18000czyli skasowali mi 3x18000+3x5250.w jeden dzien ciezko zarobic!jestem na 48 etapie
Gość
tomek32td napisał:
Aniu a moze oswiecisz nas jakie sa pociagi 7 generacji bo na tym poziomie juz powinnas miec go juz za kryształy do kupienia...
baldwin cena 120 000-143km z maszynista przeb.10 000" wayoming 100 000 "131km z maszynista :10 000
niezawodny jednak jest beshir te za 35000 ,załuje ze polowe zamienilam na te niby wieksze.roznica czasu na tej samej drodze okolo 1godzinyny i troszke
Tylko, że Wayomingi i Baldwiny są to pociągi szóstej generacji... Na 48 Poziomie nie masz aniu jeszcze widocznego trzeciego ulepszenia szóstej generacji?
Gość
A jak kogoś okradać?
Okraść pociąg możesz, wtedy gdy wraca on z trasy, wtedy w lewym dolnym rogu u osoby, która chcesz okraść ta twarz złodzieja jest podświetlona na niebiesko klikasz na nią i okradasz pociągi
Użytkownik
A co ile godzin pojawiają sie zdarzenia?(Te wycieki ropy, kojoty strusie i smieci)
Nie wiadomo, ale jak odwiedzam znajomych to co 1-2 godziny pojawia się jakieś zdarzenie