Wszystko na temat gier Pociągi Dzikiego Zachodu , Social City
Użytkownik
obczajcie jaki spoko pociąg:
Tak to jest Wayoming Silver czy tam Gold do kupienia tylko na święta za 20 kryształków, ale parametry ma identyczne co zwykły Wayoming.
Użytkownik
to furley silwer wersja swiąteczna
Wejdź w ranking TOP50 zarobków. Na 44 miejscu jest tam dziś Artur Stachuła, odwiedź go. Wejdź w jego Zajezdnie i upewnij się czy to jest według Ciebie "furley silwer" czy Wayoming Silver, odpowiedz po zobaczeniu
Użytkownik
tak samo wygląda furley silwer:D
Acha, to wnioskując, zależnie od Poziomu każdy gracz ma inna wersję pociągu Silver w wersji świątecznej. Chodzi o to jaki ma aktualnie dostępny najlepszy pociąg, to ma jego wersję świąteczną
Użytkownik
dokładnie:D
Nowy użytkownik
Mam 31 poziom i nie wiem czy z 32 poziomem kupić pięcowagonowego mikado czy z 35 sześciowagonowego matta.
Ostatnio edytowany przez marionet15 (2011-01-09 19:30:27)
Matt-y mają o jeden wagon więcej. Jeśli jesteś sktywnym i sumiennym graczem powinieneś kupić Mikado, ponieważ średni zarobek jest wyższy. Jeśli rzadziej odwiedzasz grę, nie zawsze wysyłasz pociągi odrazu po ich przybyciu, to kup Matt-y
Użytkownik
ja czekam na matt-y
Nowy użytkownik
Master a co myślisz o takiej strategii grania "dziewięcioma Fitch-ami jeździć do 41 lvla do Bekshirów"??? Mam tego świadomość że to będzie długie nabijanie lvla Pozdrawiam
Ostatnio edytowany przez marionet15 (2011-01-11 09:42:27)
Jeśli chodzi o główny zarobek w rankingu to stracisz, ale wtedy dużo zaoszczędzisz na aktualnym stanie złotych monet. Jeśli nie grasz na kryształki to jest to dobra taktyka
Użytkownik
Ja mam 34 lvl i już czekam na matta
Użytkownik
Mógłby mi ktoś zrobić ss'y z pociągami 5 i 6 generacji??
Chodzi mi o coś takiego:
Od razu mówię, że te zdjęcia wykorzystam do pracy graficznej, którą później tutaj zamieszczę