Wszystko na temat gier Pociągi Dzikiego Zachodu , Social City
Nie zapominaj, że pociąg musi jeszcze raz przejechać 3000 km. wracając z trasy do Zajezdni Bez Antracytu 30000$ z podróży z nim (bez Stacji Paliwowej) 28000$, bardziej się opłaca jechać zaopatrzając pociąg w Antracyt
Jaką trasę warto mieć na 53lvlu? Zaraz wbiję ten poziom, bo zostało zaledwie 5k exp i chciałbym ulepszyć zajezdnię, ale kasy mało leci. W tej chwili jeżdżę na trasie La Paz pociągami 6cio wagonowymi o zwykłej ładowności. Mam wykupioną także trasę Sioux Falls, z której nie korzystam.
Nie zmieniaj trasy, trzymaj się La Paz, tak jak ja mimo, że mam 62 Poziom. Pociągów też nie zmieniaj, ulepsz zajezdnię i dokup Bekshira - to jest najlepsze wyjście w Twojej sytuacji.
Mistrzu a mozesz podac swoj nick chetnie zobaczyl bym twoje miasto na nk dzieki sliczne ktore miejsce zajmujesz w rankingu zarobkow?
Napisałem Ci w prywatnej wiadomości Jak ktoś jeszcze nie wie, a chcę wiedzieć też mogę mu powiedzieć, pozdro A zarazem mówiąc napisałeś post nie związany z tematem Ale już ok...//Master
Ostatnio edytowany przez Master (2011-07-06 05:49:08)
Master napisał:
Nie zmieniaj trasy, trzymaj się La Paz, tak jak ja mimo, że mam 62 Poziom. Pociągów też nie zmieniaj, ulepsz zajezdnię i dokup Bekshira - to jest najlepsze wyjście w Twojej sytuacji.
Ło, kiedy ja uzbieram te 5kk ;p
Teraz mam mniej wiecej 1.5kk, ale nie wiem ile dokladnie bo gra mi sie wczytuje. Będę sie trzymal 6cio wagonowcow ;p Dzieki za rade
pociagi22 napisał:
A oprocz Irvine na lewelach powyzej 63 ???
Jakie sa miasta lepiej oplacalne?
A Irvine potrzebuje jakies budynki za kryształki?
Irvine to najlepsza mapka za kryształy ale ma minus musisz mieć ranczo lvl 5 wybudowane żeby moc odblokować ta trasę koszt 135 kryształów