Wszystko na temat gier Pociągi Dzikiego Zachodu , Social City
Użytkownik
No, właśnie wczoraj kupiłem sobie tą trasę La Paz
Użytkownik
Dużo z niej kasy leci???
W praktyce nie wiem, ale według moich obliczeń, powinno być z jednego Bekshira 32400$, 3500 Doświadczenia, 1 Dzień ok. 12 godzin (czas podróży). Jak kupię to będzie Screen
Użytkownik
Dlaczego wymieniłeś unie na bekshiry??
Jeśli się nie gra na kryształki (strata 24 kryształków codziennie) to są nieco lepsze Bekshiry z antracytem, niż Unie bez paliwa.
Użytkownik
no ale przy warsztacie na V, to chyba lepsze by były unie , ja teraz buduję tylko warsztat, może kiedyś będzie na V
Użytkownik
To prawda miałem Matty i Mikado i powiem,że Unie na zaroślach jadą średnio wolniej niż Mikado, porównywalnie do Mattów,na antracycie:)
Użytkownik
Master napisał:
W praktyce nie wiem, ale według moich obliczeń, powinno być z jednego Bekshira 32400$, 3500 Doświadczenia, 1 Dzień ok. 12 godzin (czas podróży). Jak kupię to będzie Screen
Ja na twoim miejscy bym został przy La Paz, chyba że nie masz co z kryształkami zrobić (ale zamiast budować targ na IV wolałbym dać warsztat na V)
P.S. Sorka, że mowie tylko o tym warsztacie, ale bardzo mi się on podoba
Gość
Cześć
A o co chodzi z tą licencją na transport? Jak wykupię miasto za kryształki jak np. La Paz będę musiał jeszcze coś wykupić?
Gdy zapłacisz daną liczbę kryształków (w przypadku La Paz - 30), bez żadnych dodatkowych kosztów będziesz mógł/a wysyłać pociągi w dane miasto i świetnie zarabiać w przypadku La Paz.
Gość
Dzięki. Niedługo będę miał 46 poziom. Jak na razie jeździłem na trasy budżetowe i wielkich kokosów z tego nie ma, a wymagania co do poziomu coraz wyższe i trochę wkurza mnie, żeby awansować do poziomu wyżej muszę czekać kilka dni. Obiecałem sobie, że nie będę wydawał kasy na jakąś grę, ale w kole fortuny trochę wygrałem i prawie starczy.
Pozdrawiam
Czy na poziomie powyzej 49 levelu sa jescze jakies miasta lepiej oplacalne za krysztaly?
I ile bedzie trwala podroz backhirami do miasta la paz bez dodawania ulepszen na zwyklym paliwie?
I jakie budynki sa wymagane do tego miasta? ktore levele budynkow ?
Ostatnio edytowany przez pociagi22 (2011-06-30 10:55:15)
Od 63 Poziomu jest opłacalniejsza trasa za kryształy niż La Paz. Bez paliwa Bekshirem do La Paz 2 Dni, 1 godzina, z Antracytem 1 Dzień, 6 godzin, 51 minut. Do miasta La Paz nie są potrzebne budynki za kryształy, mając Magazyn III możesz spokojnie wysyłać Pociągi do La Paz.
Narazie mam poziom 49 jeszcze ok 4 dni i bedzie 50 level :-)
a ile wtedy zarobie na jednym backshire jak dam antracyt?
Ps.Czy aby napewno dobrze to wyliczyles? predkosc backshirow to 123km/h * 24h to wychodzi ok 2952km ???
Ostatnio edytowany przez pociagi22 (2011-06-30 11:35:42)